My Miami houses!!Så min stil! Elsker denne minimalistiske stilen - så stilrent!!Huset er heeeelt enormt!!....Med sin egen homecinema!!

Stuen...

Meg i den største sofaen jeg har sett - ever!Kanskje en dag kan vi også bo slik!! ;-)) Det er sinnsykt hvor MYE penger noen folk har!! Det som er mest fantastisk er at de menneskene som vi omgåes med har startet med nesten ingenting og bygget opp sin egen rikdom! Det står jeg i respekt av! Er det noe jeg har lært de siste årene så er det at INGENTING ER UMULIG! Det handler om å ha tro på seg selv og det man driver med - å fokusere på muligheter framfor problemer!

Natalie.3 kommentarer

Rune

03.apr.2011 kl.09:27

Er helt enig med deg der ja natalie. men hva skal en gjøre når en har sinsykt lyst og vill jobbe hardt får noe en tror på og vil men ikke helsa holder til det. har jo lyst til å jobbe 15 timer om dagen men greier bare ikke.......... da sier legen jeg blir sittende i rullestol etter to år...... har tre kroniske sykdommer:-(

vibeke

03.apr.2011 kl.10:47

WOW!! Nathalie, nå må du bare nyte dagene og kose deg!! såå deilig!! håper alt står bra til med deg:) stor klem fra Vibeke:)

Amyy

04.apr.2011 kl.15:43

var dere på visning der?

Skriv en ny kommentar

hits