DETTE HAR JEG SHOPPET I NEW YORK!

Gud jeg er sliten nå! Har vært våken i 24 timer - 12 timer på fly fra usa med mellomlanding i brussel.. Jeg dro rett hjem og sovnet som en sten i sengen! Blir spenndende å se hvordan morgendagen blir - tilbake på jobb sannsynligvis med jetlag :-)) Jeg har hatt det heeeelt fantastisk i USA, forteller dere mer om turen imorgen men tenkte dere ville se noen av mine innkjøp!

Shoemania?? Yes! Måtte kjøpe en ny bag til mine 14 par sko!! Shoppingen i NY er fantastisk - særlig områdene SOHO og 5th avenue!! På disse to stedene finner du det meste!!

 Blomstrete Kjole fra forever 21, (Blomster er vårens/sommerens største trend!) nye converse sko (koster kun ca 200,- i USA!!) og noen belter jeg dro med meg fra strawberry.Sorte enkle stiletter får jeg aldri nok av - disse er ekstemt høye, noe jeg elsker!

Ny lys beige trenchcoat!

Og en brunngrønn fra Michael Kors!

Og litt mascara for å gi øynene en dramatisk loock! Gleder meg til å prøve disse - desto mer volum jo bedre!Walking shoes! Et must når jeg går til og fra jobb.

Og dere kjenner meg: Mer tilbehør!!! Bling Bling :-))

Hvordan få hvitere tenner?? Tenner kan aldri bli hvite nok syntes jeg, jeg har kjøpt med meg dette kittet og gleder meg til å prøve det ut! Kittet koster ca 50 dollar men skal visst være like bra som behandlinger til 500 dollar..Hmmm, vi får se :-)

Er det noe du sparer på i USA er det Nike treningstøy!! Sportsbhen koster ca 110,- tskjorten 100,- og buksen ca 240,- For ikke å snakkke om sko!!

Mer VICTORIA`S SECRET - både til mine venninner og meg! Shimmerprodukter bruker jeg ofte, spesiellt når jeg skal ut for å gi legger og bryst en ekstra glød!Beige Michael kors veske! Jeg kjøpte vesken for camilla - amerikanske merker i usa sparer man mye på! Har lyst på en slik selv også...men har altfor mange vesker nå, og siden jeg kjøpte ny LV dagen før måtte jeg sette begrensinger - selv om det er mye billigere enn i Norge!

Hopper i seng nå - blogges imorgen!

Natta :-))

9 kommentarer

juliefengaas

05.apr.2011 kl.22:48

Soho er det beste shopping stedet i NY :D Elsker forever 21, skulle ønske det kom til Norge :) Mye fint til en billig penge :) Alt er så mye billigere i USA, urettferdig! :)

kristine

05.apr.2011 kl.22:58

Herregud som jeg elsker stilen din! Skoene du kjøpte og armbånd+ring var helt til å dø for. Utrolig rart egentlig å se alt du har kjøpt, fordi jeg kan nesten garantere at jeg hadde kommet hjem med det samme. Hehe. Håper du har bilder fra turen, du er forresten helt nydelig.
så mye fint du har funnet deg i USA : ) misunnelig ; )

klem fra trønder-Natalie'n : )

Marte

06.apr.2011 kl.10:47

Fikk ikke akkurat mindre lyst til å reise til USA nå nei!:) veldig fine ting du fant deg:)

Amyy

06.apr.2011 kl.13:19

velkommen hjem igjen.. Hvor er den lyse trenchcoaten (bilde 6) fra?

Kath

06.apr.2011 kl.19:20

Crest blekingen er veldig bra ;) Går ikke helt like fort som bleking hos tannlegen, men hvis man er tålmodig så blir tennene faktisk noen nyanser hvitere :) virket på meg

Sølvi Bjørnevoll

06.apr.2011 kl.19:22

oOOO!!! Så utrolig bra, Nathalie:) Vi drar til USA i juni;) Miami, Key west-kjøre rundt + Bahamas;) JAA! Lag en Miami-guide.

Pris på vesken da?

Klem!

Siv

06.apr.2011 kl.19:42

Hei

Lurte på hvilket mmerke det var på dem svarte høyhæla pumsene??

Dem var bare rå lekker..

Pawandeep Duggal

07.apr.2011 kl.23:00

Så MYE fint. Blir super misunnelig her assa :O

Skriv en ny kommentar

hits