Se mine kjoler! 

Her er et utvalg av de nyeste kjolene jeg har kjøpt på www.miinto.no :-) Nå som julebordsesongen nærmer seg med stormskritt trenger man flotte kjoler!! Jeg skal holde dere oppdatert om hva som kommer inn i min garderobe i høst! :-)

5 kommentarer

trine

13.okt.2011 kl.10:36

denne svarte og hvite kjolen kjøpte du på miinto, men ikke den andre svarte og hvite kjolen din som ligger under "bergen". er den kjøpt på en annen plass? overdelen er jo mye finere på den andre :(

Natalie

13.okt.2011 kl.11:07

Hei Trine!

Begge er fra miinto, den som jeg hadde på i Bergen er bare en eldre modell :-)

elle

13.okt.2011 kl.19:58

hei! tenker du noen ganger på om du vil fjerne litt av innleggene i brystet? personlig syns jeg små pupper seg mer sporty og freshere ut.

Fredrik Camiló

22.okt.2011 kl.13:41

Hola!! De 2 øverste kjolene her.. Vet hvor du kan få kjøpt slike lignende kjoler i butikker her i Oslo omegn til litt rimelige priser? Type under 2000 i hvert fall.. Kjøpe lignende til min kjære bestevenninne sjø som jeg setter utrolig pris på. Elsker tettsittende kjoler på kvinner som har former til det. Pent, stilig, til tider glamourrøst, og sexy,, Alt på en gang!! Heller ikke for vulgært!! miinto.no litt dårlig erfaring med nettbutikker.. Kan du hjelpe meg Mvh Fredrik

Natalie Henriksen

22.okt.2011 kl.14:21

Hei Fredrik :-)

Nei det er problemet...det er svært vanskelig å finne slike kjoler i oslo! Her finnes det kun H&M, bik bok, gina etc..og alle butikkene har det samme...og ikke minst blir klærne MASSEPRODUSERT slik at alle går i samme antrekk! Prøv å handle fra www.miinto.no, der får man alltid en god shoppingopplevelse og man får tak i flotte unike produkter :-)

God helg!

Natalie.

Skriv en ny kommentar

hits