Oslo = kaldt!!! Vinterjakken fra Pajar.

Bare 1 jobbedag igjen til ferie!!!! Rart å tenke på at det er julaften på lørdag!! Og på neste onsdag reiser vi til Thailand!!!!gleder meg:-))) Oslo kulden er satt inn for fullt nå, man fryser sånn at det stikker i huden!! Elsker Pajar jakken min, den skal hvertfall få holde meg var i de kommende måneder!

I dag har det vært pakkeoverlevring hos Camilla på frogner, håper jentene blir glad for gavene de får av meg!! :-)) imorgen er det tid for siste julehandel i Oslo før jeg pakker kufferten til Bergen og hjem til mammas koselige julehus.

5 kommentarer

-jc

21.des.2011 kl.13:28

Hei Natalie:)

Du har sagt du skal vise oss bilder av leiligheten din mange ganger, kan du vær så snill ta noen bilder:) behøver inspirasjon:)

Natalie Henriksen

21.des.2011 kl.23:26

Se dette innlegget :-)

http://nathalie2.blogg.no/1293807988_slik_bor_vi_.html

Caroline

24.des.2011 kl.17:27

Pen du er!:-)
fint bilde :)

Tone

11.jan.2012 kl.15:07

Hvordan er denne jakka i størrelsen? Er den liten i størrelsen (mener jeg har lest det)

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits