STOLT JENTE!! Smykkene mine selges nå på STEEN & STRØM!!!!
 


 

Min egen stand i 1 etg.

Steen & strøm sin julekalender 2011 - gave nr 21= armbånd fra Jewels of Norway :-))

Jewels of norway - Storm.Steen & strøm fasade.
 
Dette er stort for meg!!!! 1. Desember hadde jeg lansering av Jewels of Norway på Steen & strøm. Oslo`s fineste kjøpesenter midt på Karl Johan. Jeg har tidligere fortalt dere at jeg designer og produserer egne smykker, nå har drømmen min endelig gått i oppfyllelse og jeg har fått smykkene i butikk, og på selveste STEEN & STRØM :-))) Jeg vil at alle dere som leser dette skal bli motiverte! Motiverte til å aldri gi opp det du drømmer om og det som du har tro på! Jeg valgte å satse på det som betyr noe for meg og føler allerede nå at jeg er kommet lagt på vei mot målet mitt. Jeg vil også takke min kjæreste jake, alle mine fantastiske venninner og folk rundt meg som alltid har støttet meg og styrket troen min på meg selv! 

Vil du ha et valgfritt armbånd fra Jewels of Norway?

Skriv drømmene dine i kommentarfeltet og fortell meg hvordan du har tenkt å komme dit, vinneren blir trukket ut 24.desember!

ARMBÅNDENE FINNER DERE HER!

 

19 kommentarer

22.des.2011 kl.00:11

Heisann!!

Min drøm ,er å få en sunn og godt trent kropp. Og jobben med dette starter etter jul. Sunne og gode måltid sammen med styrketrening og noe kardio,er tanken min for å nå målet.Så et år fram i tid vil jeg tro at jeg nærmer meg målet og drømmen min.

Og da hadde det vært ekstra hyggelig å kunne pynte seg med en flott armbånd fra Jewels of Norway.

Mvh Linda

nina

22.des.2011 kl.00:12

Åh, vil veldig gjerne ha et :D Min drøm er å bli helsesøster. Jeg er allerede på vei og studerer mitt første år som sykepleier. 3 år her og 2 år helsesøster utdanning. mitt mål er å jobbe på skole, hvor jeg kan hjelpe barn og unge gjennom skolen, jeg vil være en folk kommer til når de vil snakke, og selvfølgelig en som kan stoles på. Hittil har jeg jobbe hardt på skolen for å få et godt kunnskapsgrunnlag. For det føler jeg at det forventes av meg ute i yrket og selvfølgelig noe som jeg føler jeg skylder mine fremtidige pasienter :)

Elise

22.des.2011 kl.00:12

Gratulerer så mye!! :)

Etter å ha jobbet som frivillig på et dogshelter i Spania tidligere i år ble drømmen om å bli veterinær enda sterkere. Da kan jeg hjelpe de forsømte hundene enda mer slik at de også får et verdig liv. Nå skal jeg ta de fagene jeg trenger for å komme inn på veterinærstudiet slik at jeg en dag kan hjelpe dyr :)

maria

22.des.2011 kl.00:53

GRATULERER!!! Kjempebra.

Drømmer veldig om egen skokolleksjon, for kvinner.

Men vet ikke helt hvor og hvordan jeg skal starte enda Men det blir..det blir! ;)

Camilla

22.des.2011 kl.06:33

Jeg har ei litta jente på snart to år:) jeg drømmer om å bli operasjonssykepleier:) Det blir tøft men er klar for å søke på studie i mars:)

God jul

Heidi Persvangen

22.des.2011 kl.07:09

Å gratulerer så mye. Det er jo en lang vei fra en tanke til handling til å få det til ;-) men gjelder å ikke gi seg.

Vel min drøm er å finne ut hva jeg vil bli når jeg blir stor. Finne ut hvem jeg egentlig er da jeg har vel litt mista meg selv de siste årene. Har veldig mye av det jeg ønsker meg i livet sambo, tre barn en på 7 og tvillinger på 4. Er utdannet helsesekretær og hudpleier.

Som sagt vil finne meg selv ved teknikker som tankefelt eller bryte mønsteret jeg er i nå. Ønsker meg en hverdag hvor jeg har mer overskudd enn er sliten. Er godt i gang med kostold men tror tankene også må endres litt.

For å nå målet endre tanke mønstre, endre noen rutiner, finne ut hva jeg vil og finne den jobben jeg vil ha i framtiden :-)

MVH

Heidi

elle

22.des.2011 kl.09:52

så utrolig!! dette var overraskende. gratulerer så masse! så gøy for deg!

Sabita

22.des.2011 kl.11:39

Grattis, så morro :-)

Litja

22.des.2011 kl.12:21

min drøm er å gå tilbake til den størelsen jeg var før jeg ble gravid, og at jeg blir super motivert til å trene... har en drøm til da men det kjem aldri til å gå fordi jeg har en drøm om å være mye høyere en det jeg er, får vondt i nakken hver gang jeg snakker med folk:(

Kate

22.des.2011 kl.13:58

Kult! Men lurer på om du designer perlene/steinene og låsene selv? Eller om du kjøper inn fra andre leverandører og setter sammen?

God jul! :)

Bente

22.des.2011 kl.21:35

Gratulerer så mye med drømmen din som nå har gått i oppfyllelse!!

Min drøm er å overraske kjæresten med en eksotisk drømmeferie :) Solfylt strand, palmesus, deilige paraplydrinker og glitre med Jewels of Norway smykker!!

En annen stor drøm er å videreutdanne meg til farmasøyt som er et kjempespennende fag med mange jobbmuligheter i fremtiden. Jobber på apotek nå, men vil lære så mye mer.

God Jul:)

Pawandeep

22.des.2011 kl.23:04

Min aller største drøm er og utdanne meg som Politi! Det er noe jeg virkelig brenner for og er fullmotivert og prøver bare og overleve det siste året på videregående så at jeg kan starte på drømmen etter det. Ved siden av skolen så jobber jeg også veldig ofte. Foreldrene mine har en restaurant der hvor jeg hjelper til ofte!

Jeg jobber veldig hardt for å klare dette! Går på skolen, trener mye og jobber også mye bare for å hjelpe til! Har motivsjon til å komme inn på Politihøgskolen. Men jeg mister den fort da jeg får høre av min familie og venner at dette vil bli en "drøm" for meg. En ting har jeg funnet ut, uten støtte og hjelp så er det litt vanskelig for meg. Men jeg vet selv at jeg vil klare dette og jeg har troen på meg selv. De andre får bare si hva de vil! Jeg er min egen støttespiller!

synnøve

22.des.2011 kl.23:44

Min aller største drøm er å bli mindre redd, færre mareritt, slippe å se og tro det er menn bak gardinene, mindre gjenkjening av ekle lukter fra det jeg opplevde å frike ut...Kuttet ut samtaler hos psykolog pga. jeg fikk helt skrekken av hun. Vi kom ikke overens.Så jeg slet med tankene og frykten på egenhånd. Nå har jeg kontaktet psykolog igjen etter noen år, og har første samtale på nyåret:)

Marie

23.des.2011 kl.14:12

Hei! Må først fortelle at jeg så smykkene dine på bloggen til Helene Rask første gangen, synes dem er kjempe fine. Min drøm er å etablere meg rett og slett, fant endelig mannen med stor M for 1 år siden. Jeg ønsker meg barn, hus, hund og katt, da er livet mitt komplett. Kommer garantert til å få nye drømmer, men dette er først på listen nå. Vi har hatt en boston terrier valp i en uke nå, så han er ihvertfall på plass, verdens herligste skapning. Så håper jeg resten kommer på plass etterhvert :) Ellers så har jeg drømmejobben, jobber som terapeut med unge under 23 år med rus og psykiske problemer. Utfordrende og givende. Har hatt en del forløp hvor det har gått bra med vedkommende og det er det beste :)) Drømmer om å fortsette med det og gjøre en forskjell i personers liv! :)

elle

23.des.2011 kl.16:06

Min aller største drøm er å jobbe som en suksessfull motedesigner i utlandet, møte nye mennesker, reise, og få vist fram min lidenskap for mote til hele verden!

gratulerer såå mye! er glad på dine vegne!

elle

23.des.2011 kl.16:09

min aller største drøm er å bli en suksessfull mote designer i utlandet og møte nye mennesker, reise og oppdage verdenen og vise fram min lidenskap til mote for hele verden!

gratulerer såå mye! er glad på dine vegne!

Emilie

23.des.2011 kl.23:30

Gratulerer så mye!!

Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund nå, og jeg beundrer virkelig evenen din til å stå på.

Jeg er 18 år og er snart ferdig med videregående. Drømmen min er å få en bra utdannelse som jeg kan være stolt av. Jeg liker å jobbe for å få til det jeg vil. Jeg vil kunne våkne opp hver dag til en jobb jeg lengter etter å gå til. En annen drøm jeg har er å studere ett år i USA. Om dette skjer, skal jeg leve livet fullt ut. Man lever bare en gang.

Trine L

24.des.2011 kl.16:02

Hei Natalie.

Først vil jeg gratulere deg med smykkene dine! De er utrolig flotte og jeg har såååå lyst på et (eller flere) av armbåndene! Mine favoritter er Storm, midnattsol og Frost! Nydeligeeee :)

Jeg drømmer om å åpne min egen klesbutikk/interiør. Jeg sluttet på skolen allerede etter videregående fordi jeg ikke visste hva jeg ville bli... Startet å jobbe i butikk allerede som 17 årig.. Nå drømmer jeg om å være min egen sjef, bestille inn mine egne varer og jobbe for meg selv. Jeg drømmer om et lokale på gateplan, hvor det er lykter med stearinlys utenfor, tavler hvor det står med kritt om tilbudsvarer. Inni butikken er det en fin blanding av flotte unike klessplagg, duftlys, lysestaker, bilder og pynteting. Ved kassen vil jeg ha et stativ med smykker (jewels of norway hadde passet perfekt inn)! Nå 11 år etter jeg sluttet på videregående så vet jeg hva jeg vil bli, hva jeg vil gjøre i livet... Jeg har til nå oppspart en god del egenkapital, startet å finne merkevarer til butikken og ser litt etter litt på lokaler til leie. Men syntes der er tøft å stå med dette alene! Uansett, ønsker deg en riktig god jul og takk for en gøy og inspirerende blogg. Du skriver liksom om alt Natalie :)

Klem Trine

Natalie

25.des.2011 kl.15:20

Hei alle sammen :-) tusen takk for flotte innlegg av dere alle!! Spennende å høre om deres drømmer! Jeg ønsker dere lykke til på veien! Det handler om å ta steget og satse på det man tror på! De som sitter stille og drømmer kommer ingen vei - lev ut drømmene dine!!

Vinneren av armbåndet er: tada!! Trine. Gratulerer så mye!

Har forresten en annen drøm jeg har "nesten fått realisert", gleder meg til å fortelle dere om det!!

Ha en fortsatt god jul :-)

Natalie.

Skriv en ny kommentar

hits