Så vakker og ven - saltvannspray til håret!!

Mitt hår er bare umulig her nede altså!!! Dere vet jo hvordan det er med mye varme,fuktighet,sand og vann!! Og i tillegg har jeg veldig tykt hår noe som gjør at det blir enda vanskeligere å style. Min kjære Camilla gav med en super god saltvannspray til jul, skal si jeg får bruk for den her nede- gir en perfekt beachlook samtidig som den samler håret! Camilla bruker den i hodebunnen for å få ekstra volum, det skal jeg prøve når jeg er tilbake i Norge!
- nå skal vi ut å spise en deilig steak- joe's steak house i khao lak er kjent for god mat, gleder meg!!! Imorgen bærer det avsted til kata beach i phuket hvor vi bor siste uken :-)

2 kommentarer

05.jan.2012 kl.12:10

hei! jeg fant nettopp bloggen din og måtte bare fortelle deg at du ligner på en blanding av kim kardashian og eva longoria (ja, det er et megakompliment)!! du er utrolig vakker.

lurte på et par ting..

-hvor mye og hva trener du? for en kropp!

- har du langt naturlig hår, eller extensions? hvis det - hvilket merke på extensionet?

blir kjempeglad om du svarer:)<3

Anonym

05.jan.2012 kl.12:11

Er det sånn du bruker for at håret skal bli greit å ha med å gjøre når det har kommet saltvann i det? jeg har også slitt med det der, når jeg har vært i sydligere strøk. Ikke mulig å få håret fint selv om man bruker glattetang og alt mulig. Er det sånn å forstå, eller misforstår jeg? for hvis det stemmer, skal jeg også kjøpe sånn spray til neste sydentur! sprayer du den da i etter hårvask?

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits