Slik bor vi!!

Se på dette flotte hotellet vi bor på i kata beach :-)) nå ligger jeg å slapper av ute i Hagen hvor vi har egen pool:-) vi har time til aromatherapy massage om en liten time, deretter spiser vi middag her i villaen. Btw: vi har et stort utendørs kjøkken her også, så når vi bestiller mat kommer kokken å lager maten her - så bra!! Deretter kryper vi inn i sengen (kanskje litt jaquzzi først) og ser en god DVD. Totalt avslapping søndag, slik det skal være! Jeg har hvertfall fått mye inspirasjon til hvordan min egen leilighet/hus skal innredes etter å ha vært her! Seriøst- se det badet!! Ja vi storkoser oss her, men gleder meg også til å komme hjem. Mye har skjedd siden 2011 allerede, og jeg gleder meg til å fortelle dere om det!! God søndag :-)

4 kommentarer

susannesim

08.jan.2012 kl.12:54

Drit fint!

marianne

09.jan.2012 kl.00:46

Hei, lurte på om du viste om den hårdonuten fra miinto er større eller lik på størrelsen som den som er fra glittert? har langt hår og syntes den fra glitter er litt for liten? håper du vet svaret.

klem Mariann:) kos deg mye på ferie.

Natalie

09.jan.2012 kl.12:21

Hei:-) takk for det!

Hårdonuten er større ja - bestill den i L. Den er perfekt!!

http://www.miinto.no/p-20634-haardonut-big-headbun

Maria

09.jan.2012 kl.12:57

Wow, det ser fantastisk ut! kos deg masse på ferie! :)

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits