Ferie!! 31 grader,sol og Strand:-))

Sender en liten hilsen til dere!! I dag kom vi ut til phi phi øyene som ligger 2 timer med båt unna phuket. Nydelig her!! Vi bestemte oss for å bli her i natt sammen med et annet vennepar. Så i kveld blir det middag på stranden og morgendagen byr på snorkling og dykking!! Ha en fantastisk mandag :-)) wreeee - bare 2 dager til hjemreise!!

2 kommentarer

SILJE GUSFRE

10.jan.2012 kl.11:42

HELDIGRIS ganger tuusen! :-D Det så deilig ut nå altså. Jeg fikk gavekort på sydenreise til jul men kan ikke bruke den før til sommeren fordi kjæresten min har fått seg ny jobb som starter 1.februar å da kan han ikke ta seg fri med en gang, DESVERRE! :-p Jaja!

Du får bare nyte de siste to dagene søte deg.

Ha en fin ferie videre og en fin tirsdag! :-)

Line

10.jan.2012 kl.18:47

Lurer bare på hvordan været har vært mens du har vært der nede? Planlegger tur i slutten av februar, men er redd for regn og flom:/

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits