Når drømmer blir virkelighet! Jeg starter min egen butikk!!

Så kan jeg endelig med glede fortelle dere dette! Jeg har sagt opp jobben min etter 10 år i Glitter og starter egen butikk i Karl Johansgate.

Det er helt utrolig spennende - å starte eget har vært en drøm jeg har hatt lenge! Kouture startet jeg sammen med en venninne i september, til nå har butikken kun vært online - med STOR suksess! Så vi undersøkte muligheten for lokal. Så lenge man ikke satser, så kommer man ingen vei!!

- Flere tenker sikkert: Hvorfor jobber hun ikke med det hun er utdannet som?? 

Da jeg startet på studiene mine i bergen i 2004 var livet mitt helt annerledes. Jeg bodda da i Bergen og trodde at jeg skulle slå meg til ro der, jobbe på Haukeland sykehus etc etc... Slik ble det ikke! I årene som har gått har jeg møtt utrolig mange fantastiske mennesker - mennesker som har inspirert meg og fått meg til "å se lengre". Jake, min kjæreste er en av de mest innflytelsesrike menneskene jeg noen gang har møtt. Livet blir ikke alltid som man planlegger, og det kan være bra det! Man er sin egen lykkes smed, ingen kan gjøre noe med livet ditt, bortsett fra deg selv! Jeg er glad for at jeg har fullført mastergrad, med karakteren B på avsluttende eksamen, det er jeg SINNSYKT stolt over! Og jeg vet at jeg i fremtiden vil arbeide innenfor helsevesenet!

...Men nå vil jeg prøve meg fram og utforske andre sider ved livet og karriere, akkurat nå vil jeg gjøre dette! Åpne min egen fashion butikk i selveste karl johan :-)))) Blir kjempe spennende og helt sikkert nok av utfordringer som venter! 

- VISST JEG KAN, KAN DU!! Aldri gi opp det du drømmer om, men du må tørre å ta steget for å realisere dem!! Og ikke ha fokus på fakorer som økonomi,  start i det små og ha tolmodighet! Man har bare et liv, det er utrolig viktig å virkelig elske det man arbeider med!! Livet blir hva DU gjør det til.

Alt har gått veldig fort...allerede imorgen har jeg min siste dag hos Glitter, noe som helt sikkert blir ganske så trist! Men så starter noen ekstremt hektiske dager, og vi åpner allerede i slutten av ,mnd!! 

Ha en fin søndag dere!!! Nå er det hjemmelaget pizza, chips og brus :-D

19 kommentarer

victoriabsverden

15.jan.2012 kl.19:41

Så kult :D

diamongirl

15.jan.2012 kl.19:41

woo! gratulerer:):) store klemmer diamongilr.blogg.no kommentere?

Storm

15.jan.2012 kl.19:45

Fantastisk moro å høre! Og ikke minst inspirerende!! Jeg har selv en liten drøm om å bedrive en sort kaffebar enda jeg er utdannet molekylærbiolog- og det er liksom realfagsmennesket i meg som holder meg tilbake:)) Eller industridesigner- who knows what would be best:-P

Masse lykke til med bedriften! <3 And enjoy the pizza=)

lisaaboermark

15.jan.2012 kl.19:45

Oii, så spennende! Gratulerer : )

drosdal

15.jan.2012 kl.19:46

Kjempefin blogg du har! :D

Koselig om du kommenterer hvilket bilde som er finest, på bloggen min! :)

Lena

15.jan.2012 kl.19:49

Gratulerer så mye:)

SØLVI

15.jan.2012 kl.19:53

FANTASTISK!!! Gratulerer så mye, Natalie!! Komme innom når jeg er i Oslo :)!!!

Elsker ditt pågangsmot og engasjement!! Dette kommer til å gå strålende!!

eline

15.jan.2012 kl.20:00

gratulere! va er nettsiden til butikken?

Sara

15.jan.2012 kl.20:01

Fin blogg :)

Les gjerne bloggen min der jeg skriver om livet mitt i barnevernet!

Har nettopp skrevet om en veldig sterk situasjon som skjedde på ungdomshjemmet jeg bodde på før, håper du leser den og kommenterer din mening :)

Martine

15.jan.2012 kl.20:02

Gratulerer!

Kaja Foss

15.jan.2012 kl.20:06

Lykke til!! :D Elsker mennesker som følger drømmene sine! Du burde være stolt av deg uansett hva!

Beste hilsner

Kaja Foss

www.kajafoss.com

The Road

15.jan.2012 kl.20:12

Høres kjempe spennende ut... Lykke til.. :=)

bamboneyeho.blogg.no

15.jan.2012 kl.20:33

spennende. gratulerer:=) og bra skrevet.

May-Britt Hestetun

15.jan.2012 kl.21:45

Gratulere så mye Natalie!!!! Jeg er så utrolig stolt av deg og stolt av og kjenne deg og stolt av og ha jobbet med deg. Du er den beste selgeren jeg noen gang har opplevd og sett i hele min karriere. Og stå og høre på deg selge til kundene dine var musikk i mine ører!!!Du er og blir bare så FANTASTISK og det gleder hele mitt hjerte at du satser på din drøm!! Jeg håper virkelig jeg er i Oslo på din åpningsdagen for og komme på DIN BUTIKK og oppleve det!!! Lykke til med åpningen mange varme klemmer fra meg

Nadia

15.jan.2012 kl.21:57

skal garantert ta en titt innom din butikk på karl johan :) du må informere oss underveis.. og vær så snill.. bli flinkere til å blogge mer :D

BeautySpot salongen

15.jan.2012 kl.22:41

Gratulerer så mye! Startet selv min egen hudpleiesalong i juni og selv om mange var skeptiske, siden jeg er ung, så har jeg aldri tvilt! Den som intet vinner, intet våger ;) Lykke til!

16.jan.2012 kl.00:12

GRATULERER NATALIE :-) DU ER VIRKELIG EN PERSON JEG SER OPP MOT! ELSKER DEG!!!! :-) FASTLESER!

Lina

16.jan.2012 kl.09:41

Helt fantastisk! Masse Lykke til Nathalie :))

19.jan.2012 kl.19:20

hvem har du startet butikk med da ?

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits