Alt du trenger å vite om Thailand!!
Verdens vakreste strender! Vil du slappe av på en eksotisk strand?? Strendene i thailand var helt fantastiske - men sørg for å dra til strendene som ligger litt unna de volsomme turiststedende. I khao lak, hvor vi var første uken var det generelt lite turister. Den fineste stranden der heter white sand beach, guuud som vi koste oss der!!! Første og andre bilde er derfra! Bilde nr 3 har vi tatt på freedom beach (kåret til en av verdens vakreste). Fredoom beach ligger 15-20 min med long tail båt fra kata beach hvor vi bodde i uke 2 - virkelig verdt et besøk! Stendene i kata,karon og patong er vanlige sydenstrender pakket av folk og selgere...greit for noen dager men man bør bli kjent i nabolaget for mest sannsynlig ligger det nydelige strender rett rundt hjørnet!

Maten i thailand er FANTASTISK!! Jeg var litt redd før jeg dro pga min ekstreme nøtteallergi og de bruker mye nøtter i maten. Men dette var ingen problem, stekt ris (elsker det) spiste jeg minst 1 gang per dag og de har alle retter fra thai til skandinavisk på menyen!! Vi spiste mest pizza, club sandwich, steak (de importerer fra new zealand, nam!!),sushi osv.. De har ALT!! Og prisene er utrolige, 4 kr for en cola :-)) 

Vi fikk virkelig pleiet kjærligheten i paradis <3 Elsker deg så mye Jake!PHI PHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min favoritt øy :-)) Vi traff et vennepar av oss og dro til Phi Phi (turene fåes overalt). Vi ble kjørt med minibuss til fergekaien og ferge i 2 timer over fra phuket. Først tenkte vi oss på en dagstur men det endte med en overnatting, det er jeg veldig glad for så fikk vi oppleve de utrolige festene på strendene om natten - DET VAR GØY!!! Mens patong (bangla road) kryr av horer og eldre menn, så er Phi Phi stedet for en ordentlig fest uten dette. Kun unge mennesker fra hele verden som nyyyter livet! Vi kommer garantert igjen :-)Shopping: :-(((( Nei det var faktisk INGENTING å shoppe! Masse jallaboder og fakevarer preger gatene. Jeg kjøpte en orange sommerkjole og denne vesken - thats it??? Men det var seriøst ingenting!!! Elsket vesken da, den er perfekt til Ibiza i sommer!!! Litt Gipsy <3 


Vi holder allerede på å planlegge ny tur!! Og neste gang vil vi prøve Krabi og den siden av Thailand, kanskje også en svipptur innom bangkok på vei hjem så vi får gjort litt shopping :-)) 

Men Thailand kan varmt anbefales - virkelig et flott sted!!

2 kommentarer

Linn-Therese

18.jan.2012 kl.01:36

Anbefaler koh samui og koh phangan! Krabi var ikke så bra! Men d er jo Thailand så helt greit der også! Spennende å dra flere plasser uansett! Herlige bilder!

karoline

19.jan.2012 kl.09:14

Thailand er fantastisk ! Jeg skal snart til Bali og være der en stund, så jeg håper det er noe av det samme :)

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits