På farten!!!

Å neeei, skrev ett laaangt innlegg til dere imorgges og postet det via min iphone (noe som tydeligvis ikke har virket!!). Jaja, dagen min har hverfall godt i ett. Startet hjemme på spisebordet med tlf samtaler til og fra London, jeg mangler litt varer til nyåpningen av kouture i neste uke og da stiller jo selvfølgelig noen av leverandørene opp!! Heldigvis, med ekspress deilivery skal varene være her onsdag (håpe, håpe) Masse fine kjoler!!! :-)) Deretter bar det på ikea, fant et nyyydelig speil der faktisk!! Spiste kjøttbollar til lunch før handleturen gikk videre til bohus. Nå er jeg vet PCen igjen - phuuuu, ikke bare bare å åpne butikk på 1 uke!!

 

Holder på å lage Chicken Tandori til middag nå, skal bli godt med en pause!! GOOOOD HELG!! :-))

3 kommentarer

danian

20.jan.2012 kl.21:53

Fint bilde

Trine

21.jan.2012 kl.12:25

Nathalie!! Klesbutikken du åpner snart! Er det mulig å få kjøpt alle de klærne på nettet? I såfall hvilken web adr? Digger kles stilen din:) syns det er litt lite utvalg av klærene på kouture:( vert de samme kjolene ganske lenge nå:( :(

Natalie

23.jan.2012 kl.20:29

Hei Trine :-) takk for det. Vi kommer til å legge ut alle varene på Kouture.no. Det kommer til å komme MASSE nyheter i tiden framover så følg med :-)

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits