Sneak Peak!!


Se den NYDELIGE lysekronen jeg kjøpte igår!!! Igår kjøpte vi innredning til butikken for nærmere 10 000,- kroner - det kommer til å bli SÅÅÅ fint :-))) Gøy å finne på litt "alternative" løsninger som blandt annet å ha et stort spisebord midt i butikken!! Haha, gleder meg til å vise dere resultatet! Men skal si pengene flyr og det er så mange småting man bare ikke tenker over at man trenger!! Poser, gavekort, gavepapir, silkepapir etc etc... Imorgen og tirsdag bærer det ut på enda mer shopping til butikkinnredningen! Nå holder jeg på med REGNSKAP!!! Det går faktisk ganske greit selv om jeg ikke har hatt noe særlig mattematikk siden 3 klasse på videregående:-)

 

Fikk startet dagen med trening i dag - deiligt!!!! løp 5 km og trente mage (som jeg alltid gjør), nå har vi spist sen frokost - eggerøre og melon. I kveld skal vi på kino og se money ball, det er sinnsykt lenge siden vi har vært på kino så det gleder jeg meg til :-)) Ha en fin dag!! 

Natalie.

2 kommentarer

ninalh

22.jan.2012 kl.14:49

den var nydelig!

Nadia

22.jan.2012 kl.19:59

elsker bloggen din Natalie. Du er en utrolig flink jente!!! Hvor på Karl Johan skal butikken din være? Skal garantert ta en titt innom :D

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits