Thank Goooood!!!

Fikk kun 2 timers søvn i natt!!! 2 timer!! Tankene mine var kun på butikken!! Takk gud for at det finnes energidrikk - prøv rockstar sine, cola, den gule og lilla er best:-))
I dag dro vi inn i butikken allerede Kl 08, alle varer skal alarmeres og prises, hyller og stativer skal opp osv.. I dag satt jeg sammen hele lysekronen (som besto av minst 1000 deler - phu!!) Tusen takk til Simen som hjalp meg meg elektriker arbeidet!! I kveld kommer herlige marlen og Camilla for å hjelpe, blir koseligt :-))
Ha en fin kveld :-)

3 kommentarer

Janne

26.jan.2012 kl.12:16

Kommer klærne på nettbutikken når butikken din åpnes? Jeg bor i Bergen, får ikke handlet de kule klærne du har i butikken viss ikk de kommer ut på nett:(

Natalie

27.jan.2012 kl.00:17

Yes, vi kommer til å prøve å legge ut alt! Ser du noe på meg som ikke ligger ute så bare send meg en mail så sender jeg kjolen :-)

Natalie.

Glenn Andre Stendahl

27.jan.2012 kl.13:26

Nydlig blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har er også eier/daglig leder av butikken Kouture som ligger på Karl johan i Oslo, besøk oss gjerne på www.kouture.no også :-) Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-) Kontaktopplysninger: natali_henriksen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits