Sliten.com!

OMG!! Har aldri i hele mitt liv vært så sliten!! 6 dager med 14 timers arbeidsdager er sinnsykt hardt! Men nå starter butikken å ta form, kun småting som gjenstår nå!! Kouture åpner på onsdag Kl 10! Jeg er faktisk kjempe nervøs, håper folk liker butikken!!! Nå har jeg nettopp spist et lass av spaghetti og kjøttdeig og skal se en film før stengetid.... Og lage litt jewels of norway smykker, betale regninger til Kouture og svare på mails..phu!! Gleder meg til butikken er åpnet og dagene blir mer stabile, jobb fra 10-19 så fri:-)))
God natt mine blogglesere!

3 kommentarer

Marte

31.jan.2012 kl.00:47

Så spennende med egen butikk, beundrer deg som tør å satse! Lykke til:)

Linn

31.jan.2012 kl.16:47

Hei! :-) Jeg drar til Oslo til Bergen i moregn på kick of med jobbem,men i morgen skal jeg og en kollega shoppe på dagtid,og da skal vi selvfølgelig til butikken din!! Har du noen gode åpningstilbud? Jeg satser på å finne noe jeg kan ha på meg i butikken din, ser allerede at jeg vil veldig ha den kjolen du viste i div farger med svart skjørt kunne tenkt meg rød oventil! Er det evt mulig å legge den av til i to tiden i morgen? he he :-) ELSKET DEN! Må nok ha den i m/l ..:-)

caro

31.jan.2012 kl.18:15

Er det ikke billigere å ha nettbutikk? Man sparer jo masse utgifter...

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har er også eier/daglig leder av butikken Kouture som ligger på Karl johan i Oslo, besøk oss gjerne på www.kouture.no også :-) Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-) Kontaktopplysninger: natali_henriksen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits