Søndag!!

Så ble det en tur ut i går, til tross for at det skulle være kjæreste kveld!! Jake var dj på la belle så marlen kom hit på vors. Kjempe koselig kveld som endte på grills ville på Solli plass (byens beste burger). I dag har vi vært på sko og veskemessen her i Oslo, vi leter etter et sko merke til Kouture, jeffrey campbell var så og si i boks men så fikk vi høre at DNA får den inn...da blir jo hele merket ødelagt, skoene blir masseproduserte og DNA får selge den rimeligere enn andre leverandører.. Så det var litt synd! Elsker mine lita sko og ville så gjerne hatt dem i butikken :-) har dere noen tips om skomerker???

Nå har vi spist taco og ser film, elsker søndagskvelder!!! Og gleder meg til jobb imorgen - å drive sin egen butikk er rett og slett fantastisk! Imorgen starter vi dagen med lagerrydding og oppdatering av Miinto lagre, ordre skal postes og nye varer skal gjøres klar for fotostudiet. Mail skal svares, nye varer bestilles osv.. Nok å gjøre for å si det sånn:-))
Ha en fortsatt fin kveld!

(hele mitt antrekk på bildet - topp,smykker,skjørt, strømpebukse er fra kouture)
:-)

9 kommentarer

Marte

13.feb.2012 kl.11:53

Hva med Charles & Keith hvis det er mulig? Hadde mye fint i fra dem i Bangkok hvertfall:)

Leah

13.feb.2012 kl.12:11

du kan jo ta inn steve madden??de har nå veldig tøffe sko!:)

Lina

13.feb.2012 kl.12:55

Hei,

Skal i bryllup i Mai og har så lysst på en lang "svevende" maxi kjole i lyse farger.

Har speidet hele nettet i så og si alle nettbutikker fra USA til Norge men finner ikke så mye i den kategorien. Så tenkte jeg skulle høre me deg om du vet om noe siden jeg stort sett liker alt det du liker innen klær.

Klem Lina

vsh

13.feb.2012 kl.15:42

hva med aldo?? love veldig få her i norge:)

Kari

13.feb.2012 kl.18:31

Hei :)

Finnes denne på miinto.no? Kan du legge ut link, og hvilken størrelse har du? :)

Natalie

13.feb.2012 kl.23:30

Jeg har xs... Tror ikke den hvite ligger ute enda, den skal i fotostudiet imorgen så er de online om Ca 2 dager:-)

Kristine

15.feb.2012 kl.05:55

Steve Madden :)

Maja

15.feb.2012 kl.15:45

Føler du deg ikke veldig høy i de skorne? Jeg er 1,69cm og føler meg kjempe stor hvis jeg har så høye hæler, men det er så pent, så det er dumt å føle slikt:(

15.feb.2012 kl.16:33

Kurt geiger

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har er også eier/daglig leder av butikken Kouture som ligger på Karl johan i Oslo, besøk oss gjerne på www.kouture.no også :-) Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-) Kontaktopplysninger: natali_henriksen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits