Ny veske og snart ny blogg:-))

Se denne flotte vesken jeg kjøpte på Cubus i dag (kun 299,-). Har lenge sett etter en slik veske siden H&M hadde en liknende. 


Endelig kom jeg meg på sats!!! Jeg fikk trent bra i dag og har lovet å komme inn i en ny og bedre rutine :-)) Trening 3 ganger i uken - et realistisk mål! Nå sitter jeg i morgenkåpen i sofakroken og skal se film, deiligt å slappe av litt! Imorgen er det fotoshoot for masse nye varer hos miinto.no!! Da kommer alle de nye varene våre også online - gled dere :-) En annen ting jeg har lyst å bli flinkere til er å blogge!! Blogge om mote, skjønnhet, velvære, hverdag, fest etc etc

HVA VIL DERE JEG SKAL BLOGGE OM??

Holder på å lage en wordpress blogg, litt mer avansert men det skal bli gøy å komme ordentlig igang!!

God natt mine blogglesere :-)) 

3 kommentarer

Kath

14.feb.2012 kl.14:41

mer av dine egne skjønnhetstips, med bedre bilder av deg og forklaringer på hvordan du gjør det, det hadde vært gøy :) og å lese mer om dine meninger om forskjellige temaer hadde også vært moro! gleder meg til å se wordpress bloggen.

smask
Kjempe fin veske!

15.feb.2012 kl.18:15

Enig, litt mer om hvilke typer produkter du bruker (hår, sminke osv) ;-) gleder meg til å se den nye bloggen også forresten;)

Skriv en ny kommentar

Natalie Henriksen

Natalie Henriksen

27, Bergen

Jeg heter Natalie Henriksen. Jeg er 27 år og kommer fra Bergen. For tiden bor jeg i Oslo sammen med min kjæreste Jacob. Jeg er designer og eier av smykkemerket Jewels of Norway. Jewels of Norway selges i Norge, Sverige og Danmark, samt på kjøpesenteret Steen & strøm i Oslo og på Enzo Poli Kristiansand! Jeg har er også eier/daglig leder av butikken Kouture som ligger på Karl johan i Oslo, besøk oss gjerne på www.kouture.no også :-) Jeg har også fullført Mastergrad i medisinsk genetikk ved UIB. Her får dere en titt inn i min hverdag, kommenter gjerne :-) Kontaktopplysninger: natali_henriksen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits